Florence and The Machine

Florence and The Machine

Powered by
Last.fm

Florence + The Machine (inregistrat ca Florence And The Machine) este o trupa formata din Florence Welch, in colaborare cu alti artisti care ofera sprijin muzical pentru partea vocala.

Florence a abandonat scoala de la Colegiul de Arta Camberwell, Londra; a fost descoperita cantand Motown intr-o toaleta dintr-un club de noapte, in stare de ebrietate. Stilul muzical Florence + The Machine este inspirat din indie rock.

Welch a crescut pe muzica celor de la The White Stripes si a lui Kate Bush. Ea spune ca scrie cantece metaforice, "povesti cu consecinţe si problemele de moralitate ciudate". Isi scrie muzica, inspirandu-se dintr-o varietate de surse si experiente.

Florence + The Machine a primit laude in intreaga mass-media muzicala britanica, in special de la BBC, care a jucat un rol important in dezvoltarea trupei, ca parte a BBC Introducing.

La premiile Brit Awards 2009, trupa a primit Critics Choice Award, o categorie introdusa in 2008, concentrandu-se pe noi talente, cu un juriu format din experti din industrai muzicala.

Azi trupa este compusa din Robert Ackroyd (chitara), Christopher Lloyd Hayden (tobe), Isabella Summers (clape) si Tom Monger (harpa). Albumul de debut, Lungs, a fost lansat in iulie 2009.

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje