Faithless

Faithless

Powered by
Last.fm

Format în 1995 de către Sister Bliss, Faithless este un grup de muzicieni din Marea Britanie a căarui muzica este descrisa de catre ei insisi ca o incrucisare intre trip hop si techno. Cei patru membri originali Faithless au fost rapper-ul Maxi Jazz, Sister Bliss, Jamie Catto si producatorul Rollo Armstrong. Jamie Catto (acum la 1 Giant Leap) a plecat, dupa al doilea album, Sunday 8pm, care a fost lansat în 1998.

Discografie:
Reverence, 1996
Sunday 8PM, 1998
Outrospective, 2001
No Roots, 2004
To All New Arrivals, 2006
The Dance, 2010

Cele mai cunoscute piese: Insomnia, I Want More, God Is A DJ, Mass Destruction.

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje