Eminem

Eminem

Powered by
Last.fm

Eminem, (nascut pe 17 octombrie, 1972), este unul dintre cei mai populari si controversati rapperi din prezent. Primul sau album, Infinite, s-a bucurat de un foarte mare succes. Inainte de a lansa albumul Eminem inregistrase deja numeroase piese underground, care au dat nastere mai multor mix-tap-uri. Materialele de la inceput se concentrau mai mult pe experienta lui Eminem cu drogurile si cu violenta la care a fost supus cand era mic. In februarie 1999, dupa ce devenise deja cunoscut, a lansat The Slim Shady LP. Albumul s-a vandut in 283.000 de copii in prima saptamana.

Discografie:
Infinite (1996)
The Slim Shady LP (1999)
The Marshall Mathers LP (2000)
The Eminem Show (2002)
Encore (2004)
Relapse (2009)
Recovery (2010)

Cele mai cunoscute piese: Lose yourself, Not afraid, Beautiful, The Real Slim Shady, My Name Is.

YouTube: http://www.youtube.com/user/eminemmusic

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje