Elvis Presley

Elvis Presley

Powered by
Last.fm

Elvis Aaron Presley, fiul lui Vernon si Gladys Presley, s-a nascut in Tupelo, Mississippi, pe 8 ian 1935. In aceiasi zi, fratele sau geaman Jesse Garon, murea la 4 ore de la nastere.

In 1948, familia Presley s-a mutat la Memphis. Dupa ce semneaza un contract cu Sun Records in 1954, Elvis se bucura rapid de o uriasa popularitate. Cariera sa de cantaret si actor in special dupa intoarcerea sa din armata,discurile, filmele, aparitiile la TV si concertele sale l-au transformat intr-unul dintre cei mai adulati artisti din lume.

La sfarsitul anului 1955 isi sarbatorea primul milion de dolari. In anii urmatori va aduna o avere considerabila.Filmele sale au succes, iar discurile se situeaza, unele dupa altele, pe primul loc in topuri. La 40 de ani castigul sau anual este de cinci milioane de dolari.

Discografie:
Elvis Presley (1986)
Elvis (1956)
Elvis' Christmas Album (1957)
Elvis Is Back! (1960)
His Hand in Mine (1960)
Something for Everybody (1961)
Pot Luck (1962)
How Great Thou Art (1967)
From Elvis in Memphis (1969)
From Memphis to Vegas/From Vegas to Memphis (1969)
Elvis Country (I'm 10,000 Years Old) (1971)
Love Letters from Elvis (1971)
Elvis Sings the Wonderful World of Christmas (1971)
Elvis Now (1972)
He Touched Me (1972)
Elvis ("Fool" album) (1973)
Raised on Rock/For Ol' Times Sake (1973)
Good Times (1974)
Promised Land (1975)
Today (1975)
From Elvis Presley Boulevard, Memphis, Tennessee (1976)
Moody Blue (1977)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje