Electric Fence

Electric Fence

Powered by
Last.fm

Trupa a fost înfiinţată la începutul anului 2009 de către Elena Vasile şi David Ciente. Înfiinţarea constă practic în redenumirea proiectului Raza şi reorientarea în plan muzical. Au apărut în portofoliu circa 13 cântece, toate în limba engleză, cu un succes relativ mare pe site-uri cu specific muzical din Europa

La sfârşitul anului 2009, a fost compusă prima piesă pe care o putem încadra în stilul muzical actual al trupei, respectiv „I`m the biggest star”. Melodia a fost respinsă la preselecţia Eurovision 2010, dar, printr-o întâmplare, a ajuns să fie ascultată de Bogdan Şerban de la Radio Guerrilla, care a propus-o board-ului muzical de la postul de radio respectiv. Piesa a fost acceptată în unanimitate de către membrii board-ului (o situaţie destul de rară la Radio Guerrilla) şi a ajuns în playlist-ul radioului şi chiar pe locul 2 în TopShow40. În luna mai 2010, membrilor fondatori li s-au alăturat Vlad Todor la bass, Ovidiu Condrea la tobe şi Ştefan Constantinescu la chitară şi astfel a avut loc prima cântare Electric Fence la Festivalul Hand2Hand Art and Music Marathon. Activitatea componistică a continuat, iar la cele 5 piese cântate cu această ocazie s-au adăugat în timp alte 8, dintre care „Stressless” şi „Ready, steady, go” au intrat de asemenea în playlist-ul Radio Guerrilla şi au ajuns pe primul loc în top.

În februarie 2011, trupa a decis înlocuirea lui Ştefan Constantinescu cu Alexandru Mîşu, un chitarist de numai 20 de ani, al cărui viitor e luminos. Aproximativ în aceeaşi perioadă, Ovidiu Condrea a decis să părăsească trupa, dedicându-se altui proiect. Până la aflarea şi înregimentarea unui toboşar, Electric Fence colaborează cu Florin Vasile de la Marcă Înregistrată şi cu Radu Moldovan de la trupa Partizan. De aici, sintagma: „Toboşarii se mai schimbă, dar tobele rămân aceleaşi”.

MySpace

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje