Editors

Editors

Powered by
Last.fm

O trupa indie rock putin altfel fata de celelalte british bands, cu un sound aparte, foarte energic si grav, bazat pe multe chitare. Baietii s-au intalnit in centrul Angliei si s-au mutat la Birmingham pentru inspiratie, acolo unde s-au rebotezat Editors dupa mai multe nume ca Pilot, The Pride sau Snowfield.

Componenta: Pe scena de la Bucuresti vor urca Tom Smith (voce, chitara si pian). Chris Urbanowicz ( chitara si sintetizator), Russell Leetch (chitara bas, sintetizator si backing vocals) and Ed Lay (tobe, percutie si backing vocals).

Editor a debutat cu The Back Room in 2005, urmat fiind de "An End Has A Start"care a ajuns in topurile UK in iunie 2007. Cele doua albume s-au transformat in discuri de platina in UK si s-au vandut in peste 2 milioane de copii in intreaga lume.

Cu un sound original, imbinand agresivul cu melancolia si emotia, Editors a fost numita a doua trupa de succes din ultimii zece ani dupa The Arctic Monkeys. Muzica pe care o creeaza este undeva la limia dark-ului, fiind uneori comparata cu sound-ul unor trupe gen Echo and the BunnymenInterpol (cu ei chiar se aseamana in muzica produsa), Joy Division sau chiar U2 (bine, sa nu exageram acum). In septembrie 2009, trupa va da drumul celui de-al treilea album "In This Light and On This Evening", care va fi probabil un nou hit.

Piese cunoscute: Papillon, You don't know love, Bones, Bullets, All sparka.

YouTube: http://www.youtube.com/user/editorsofficial

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje