E.M.I.L.

E.M.I.L.

Powered by
Last.fm

E.M.I.L. este o trupa de punk-rock din Bucuresti. Aceasta a luat nastere in anul 2000 si este compusa din Sorin Badulescu (voce), Barbu Niculae (bass), Gabi Georgescu (chitara), Andrei "Stoi" Stoianovici (chitara), Eugen "Piti" Imecs (tobe).

Primul lor EP, "Cocktail verde" a fost lansat in 2002 si continea cantecele "Superstea", "Pisica", "Supradoza de vise (feat. Butch)", "Ursu''", "Hus-Avi", "Copacii infloriti" si "Vara vara". Cu toate ca piesa "Copacii infloriti" a fost s-a bucurat de un adevarat succes, E.M.I.L. a fost o trupa putin promovata, casa de discuri a renuntat la ei, iar acestia au ramas o trupa underground.

In 2004 au devenit din ce in ce mai populari, lucru care a dus la lansarea albumului "Rom, Fum si Vanilie" pe data de 19 noiembrie, 2005. In 2007 trupa E.M.I.L. a luat o pauza de la concerte, sustinand doar 3 concerte la Peninsula, Stufstock Fest si in deschidere la NOFX.

Printre trupele care au influentat stilul baietilor de la E.M.I.L. se numara Green Day si Sublime. Stoi este un fanatic Green Day si in 2005 la un concert din Budapesta, in care a fost chemat pe scena a primit chitara lui Billie Joe. In 2009 trupa a lansat numit: “Stiu, ti se pare absurd…”. Albumul contine 11 piese compuse in perioada 2007-2009.

Piese cunoscute: Copacii infloriti, Pisica, Supradoza de vise, Da vrei.

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje