Doll And The Kicks

Doll And The Kicks

Powered by
Last.fm

Originara din Brighton, formatia Doll and The Kicks (Doll, Matt, Olivier si Chris) exista din 2005, dar a ajuns pentru prima data in atentia publicului in 2007, cand au fost invitati de BBC Southern Counties sa participe la o competitie a carei castigatoare urma sa cante la festivalul Glastonbury. in anul 2008 au inceput sa concerteze atat in UK, cat si in restul Europei, si pe scena unor festivaluri precum The Great Escape, Beachdown Festival sau Brighton Live sau in deschiderea unor artisti cunoscuti precum Gabriela Cilmi sau Das Pop.  

Intre timp, popularitatea lor a crescut datorita aparitiilor la MTV One, BBC Radio 2, BBC 6 Music, Channel M, BBC Southern Counties si Kerrang Radio. in noiembrie 2008, trupa a fost aleasa MSN Unsigned Band of the Month, iar in newsletter-ul Myspace din ianuarie 2009 trupa a aparut in Top 10 Trupe pentru anul 2009, alaturi de Lady Gaga si Florence and the Machine.  

In 2009 si-au lansat albumul de debut (intitulat Doll and the Kicks) si l-au insotit pe Morrissey in turneul lui mondial din 2009, dar si la festivalul SXSW, in Texas.

Asculta You Turn Up, He was a dancer


Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje