Die Toten Hosen

Die Toten Hosen

Powered by
Last.fm

Die Toten Hosen (al caror nume s-ar traduce "pantalonii morti", expresie care in germana inseamna "plicticos" sau "fara energie" sau "fara activitate") este o trupa punk din Düsseldorf, Germania, formata in 1982.  Die Toten Hosen sunt una dintre putinele trupe de punk germane populare si in afara tarii lor, si una dintre cele mai longevive, de asemenea.

 

Discografie:

1983: Opel-Gang
1984: Unter falscher Flagge
1986: Damenwahl
1987: Never Mind the Hosen, Here's Die Roten Rosen
1988: Ein kleines bisschen Horrorschau
1990: Auf dem Kreuzzug ins Glück
1991: Learning English Lesson 1
1993: Kauf MICH!
1996: Opium fürs Volk
1998: Wir warten auf's Christkind...
1999: Unsterblich
2002: Auswärtsspiel
2004: Zurück zum Glück
2008: In aller Stille

Site oficial: dietotenhosen.de

 

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje