Deadmau5

Deadmau5

Powered by
Last.fm

Deadmau5 (se citeste Dead Mouse) este pseudonimul canadianului din Toronto Joel Zimmerman, cunoscut si sub numele de Halcyon441. Tipul este producator si autor de muzica electro si progresiva si a scos 8 albume pana in 2009.

Si-a ales numele dupa ce a gasit un soarece mort in calculatorul sau si "dead mouse" era un nume prea lung pentru mIRC si l-a scris in "leet talk" drept Deadmau5. Deseori pe scena apare cu o masca de soarece.

Este cunoscut pentru hituri ca Arguru sau Not Exactly, care au fost incluse in compilatii ca In Search of Sunrise 6: Ibiza sau in emisiunea radio a lui Armin van Buuren - A State of Trance.


Discografie:

- Project 56 (2005)
- Get Scraped (2006)
- Vexillology (2006)
- Full Circle (2007)
- Random Album Title (2008)
- At Play (2008)
- It Sounds Like (2009)
- For Lack of a Better Name (2009)
- At Play 2 (2009)
- At Play 3 (2010)

Asculta:

- Ghosts n Stuff
- Faxing Berlin
- Not Exactly
- Hi Friend

Site oficial

Last.fm



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje