Coldplay

Coldplay

Powered by
Last.fm

Coldplay este o trupa de rock alternativ britanic, formata in Londra, Marea Britanie în 1997. In componenta trupei se afla pianistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman si bateristul Will Champion.

Au lansat patru albume de succes, (toate pe locul # 1 in Marea Britanie) si au avut single-uri de mare succes cu single-lor, cum ar fi Yellow, Speed Of Sound, Clocks, care a castigat si un Grammy si Viva La Vida, numarul 1 in topuri in SUA si UK. Chris Martin, solistul trupei, spune ca trupa care l-a inspirat sa formeze Coldplay a fost A-HA.

Discografie:
Parachutes (2000)
A Rush of Blood to the Head (2002)
X&Y (2005)
Viva la Vida or Death and All His Friends (2008)
Mylo Xyloto (2011)
Ghost Stories (2014)

Site: http://www.coldplay.com/

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

1 comentariu vrei sa comentezi?

Coldplay
rares.marcu
#1 -

Comentariu nou

o trupa pe care o ascult in momentele in care vreau sa fiu singur, liber. am eu piticii mei :p

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje