Children of Bodom

Children of Bodom

Powered by
Last.fm

Children of Bodom este o trupa de metal finlandez cu inspiratii in power metal, metal neo-clasic si metal extrem. Grupul a fost adeseori clasificat si in subgenul death metal melodic.

Componenta: Alexi Laiho (voce, chitara), Roope Latvala (chitara), Janne Wirman (clape), Henkka Seppälä (bass), Jaska Raatikainen (tobe).

Discografie:
Something Wild (1997)
Hatebreeder (1999)
Follow the Reaper (2000)
Hate Crew Deathroll (2003)
Are You Dead Yet? (2005)
Blooddrunk (2008)

Piese cunoscute: Needled 24/7, Are You Dead Yet?, Every Time I Die.

Last.fm |MusicBrainz






Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje