C.T.C.

C.T.C.

Powered by
Last.fm

C.T.C. este o trupa de hip-hop din Romania. Trupa s-a infiintat la sfârşitul anului 1999 in formula L Doctor si Deliric 1 (fosti membri E.L.I.T.A) cu Vlad Dobrescu si DJ Paul.

Trupa C.T.C a pus bazele primului label hip-hop "Facem Records", unul dintre primele label-uri. Primele realizari ale label-ului: cele doua volume ale mixtape-ului "Vlad Dobrescu si DJ Paul prezintă Facem Records".

In 2002 Facem Records a organizat concertul exclusiv de hip-hop "Reanimare 101" unde a reunit nume precum Da Hood Justice, K-Gula, Cedry2k, Nwanda, Khidja Cloud Society, Raku, Pirats Klan si bine inteles CTC. Tot in 2002, dupa aparitia pe diverse compilatii, facem records lanseaza EP-ul CTC & Cedry2k care defineste stilul C.T.C, apreciat de cei implicati in fenomen... totodata cu acest album, apare si primul album semnat Raku.

Dupa lansarea acestui album, membri trupei incep sa fie invitati pe albumele unor trupe consacrate precum: R.A.C.L.A , Da Hood, K-Gula, Bitza, Zale. Totodata trupa apare si pe compilaţii precum: "Loop records", "Afront", "The Under Project" si "Proiectul Verde".

In august 2005 apare pe piata LP-ul "Dificultatţi Tehnice" definit ca "un material non-conformist cu o puternica tenta revolutionara anti-sistem". Piesa "Orice" cu Nwanda si Yolo beneficiind si de videoclip.

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

2 comentarii

C.T.C.
Daciana
#1 -

DROGATI- JEGOSI- NESIMTITI- CACACIOSI- CARE SE FREACA IN GAOAZA

DROGATI ! NU EXISTA CONCERT AL ACESTEI TRUPE IN CARE SA NU SE CONSUME DROGURI. IN SPECIAL DOCTORUL.... FRATE SE FUMEAZA IARBA LA GREU... DROGATI IMPUTITITI- JEGOSI. SI CU BASINI DE 2 LEI IN EI. NEEDUCATI DE LA TARA. CHILOTARI- DOCTORE RETINE... LA UNA DIN DEPLASARILE TALE. TE VOM PUNE IN ATELE- IAR DINTII ITI VA STA PE SIRMA. DACA NU PLATESTI DATORIA. FRAIERE. DROGATULE. TE DAU PE MANA POLITIEI STRICACIUNE


13-06-2011 17:48 de Anonim

DOC ESTE O STRICACIUNE... UN DROGAT CARE SE FREACA IN g***** . CARE SUGE p*** LA BAIETII DESTEPTI. DOC SRICACIUNE TE VOI PUNE IN ATELE. ITI VOI SCOATE SMECHERIA DE HUSEN DIN CAP.

C.T.C.
CEAPLEA -- FRATII
#2 -

DOC---- RETINE... AI SA-TI MANANCI MAINILE SINGUR

Doc.... este vinzator de praafuri si iarba. Vai mama lor de jeguri.Carpe -saraci dar plini de fite. Eu vreau sa-l prind odata pe acest Doc... Are basini in el si vreau sa-l fac sa si le miroasa singur. Cu alte cuvinte sai manance degetele singur. DOC ! AI GRESIT SI VEI PLATII TAREN GURA CE ESTI FRAIERE- TEAI JUCAT CU CAOAZA GOALA... VINDETI TOT STRICACIUNE SI DA BANII LA LUMEA CARE AI INSELAT-O. FERESTE-TE LA SI PE UNDE MERGI.. TIGAN BORAT

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje