Buzzcocks

Buzzcocks

Powered by
Last.fm

Buzzcocks este o trupa engleza de punk rock, formata in 1975 si condusa de vocalistul si chitaristul Pete Shelley pentru aproape intreaga sa existenta. Buzz inseamna frenezia de a canta pe scena si cocks, in jargonul Manchester, prieten, amic.

Discografie

# Another Music in a Different Kitchen (1978)
# Love Bites (1978)
# A Different Kind of Tension (1979)
# Trade Test Transmissions (1993)
# All Set (1996)
# Modern (1999)
# Buzzcocks (2003)
# Flat-Pack Philosophy (2006

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje