Bruce Springsteen

Bruce Springsteen

Powered by
Last.fm

Bruce Frederick Joseph Springsteen (nascut pe 23 septembrie 1949 in Freehold, New Jersey, SUA) este un chitarist si cantaret american care a castigat 18 premii Grammy si chiar un Oscar pentru piesa Streets of Philadelphia, din coloana sonora a filmului Philadephia (1993). Desi este cunoscut pentru activitatea si albumele sale solo, are si o trupa cu care a inregistrat si concertat cel mai mult de-a lungul timpului, E Street Band.

Discografie:
1973: Greetings from Asbury Park, N.J.
1973: The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle
1975: Born to Run
1978: Darkness on the Edge of Town
1980: The River (#1 in Billboard 200)
1982: Nebraska
1984: Born in the U.S.A. (#1 in Billboard 200)
1987: Tunnel of Love (#1 in Billboard 200)
1992: Human Touch
1992: Lucky Town
1995: The Ghost of Tom Joad
2002: The Rising (#1 in Billboard 200)
2005: Devils & Dust (#1 in Billboard 200)
2006: We Shall Overcome: The Seeger Sessions
2007: Magic (#1 in Billboard 200)
2009: Working on a Dream (#1 in Billboard 200)
2012: Wrecking Ball

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje