Britney Spears

Britney Spears

Powered by
Last.fm

Britney Jean Spears (nascuta pe 2 decembrie, 1981) este o cantareata de muzica pop, castigatoare a premiului Grammy. Cu vanzari de peste 90 de milioane de albume in toata lumea, Britney este unul dintre cele mai influente si populare incon-uri ale anilor 2000. Spears este de departe cea mai de succes cantareata a generatiei sale si se numara printre artistii cu cele mai mari vanzari din toate timpurile.

Discografie:
"...Baby One More Time" (1999)
"Oops!...I Did It Again" (2000)
"Britney" (2001)
"In the Zone" (2003)
"Greatest Hits: My Prerogative" (2004)
"B in the Mix: the Remixes" (2005)
"Blackout" (2007)
"Circus" (2008).

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje