Bone Thugs-N-Harmony

Bone Thugs-N-Harmony

Powered by
Last.fm

Bone Thugs-n-Harmony este o formatie americana de hip hop formata in 1991 in Cleveland, Ohio. Constituia la inceput din rapperii Layzie Bone, Flesh-n-Bone, Bizzy Bone, Krayzie Bone si Wish Bone. Au dobandit rapid celebritatea prin hiturile "Thuggish Ruggish Bone" si "Tha Crossroads", alaturi mai tarziu de albumul „Ethernal” din 1999.


Discografie:
    1993: Faces of Death
    1994: Creepin on ah Come Up
    1995: E. 1999 Eternal
    1997: The Art of War
    2000: BTNHResurrection
    2002: Thug World Order
    2006: Thug Stories
    2007: Strength & Loyalty
    2010: Uni5: The World's Enemy


Official website
Official Myspace page

Last.fm |MusicBrainz





Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje