Blazzaj

Blazzaj

Powered by
Last.fm

Formatia Blazzaj s-a constituit in 1998, in Timisoara. Iar numele lor provine din combinatia cuvintelor \'blazare\' si \'jazz\', folosit insa invers, adica \'zzaj\'. Si, inca ceva legat de numele formatiei: acesta, citit de la coada la cap, nu e altceva decit \'jazzalb\'.

Cu o culoare proprie, un show incendiar, un foarte ritmat, texte muscatoare, sarcastice, "Blazzaj" a cucerit nu numai publicul din vestul tarii, ci si pe cel al cluburilor din tara, ce a cantat si dansat alaturi de timisoreni, de fiecare data cand acestia au concertat . "Blazzaj" este o trupa care da impresia ca merge de la sine, fara nici un efort, bazandu-se doar pe naturalete, prospetime si placerea nebuna de a canta, insa in spatele lor se afla experienta tinerilor muzicieni care o compun.

Trupa a fost infiintata de Florin Barbu si Eddie Neumann in Timisoara, carora li s-a alaturat Tavi Horvath si se numea la inceput FunkinLeFree. Mai exact, exista o trupa FunkinLeFree care s-a metamorfozat in Blazzaj atunci cand au venit Tavi Horvath, Petre Ionutescu si Horia Crisovan, in 1998.

Last.fm |MusicBrainzRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje