Black Eyed Peas

Black Eyed Peas

Powered by
Last.fm

The Black Eyed Peas este o trupa americana de hip hop/pop din L.A formata in 1995. Trupa e compusa din will.i.am, Apl.de.ap, Taboo and Fergie.

Au lansat 5 albume Behind the Front (1998), Bridging the Gap (2000), Elephunk (2003), Monkey Business (2005) si The E.N.D. (2009) insa abia dupa Elephunk au capatat un pic de notorietate. Notorietatea le-a adus pana acum aproximativ 28 de milioane de albume vandute precum si o gramada de premii.

Printre piese mai cunoscute piese se numara Where Is the Love?, Shut Up, My Humps, Don't Phunk with my Heart, I Gotta Feeling sau Boom, Boom, Pow.

site oficial

Discografie:

    * Behind the Front (1998)
    * Bridging the Gap (2000)
    * Elephunk (2003)
    * Monkey Business (2005)
    * The E.N.D. (2009)
    * The Beginning (2010)

Melodii Black Eyed Peas:

My Humps

I gotta feeling

Pump it

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje