Biohazard

Biohazard

Powered by
Last.fm

Biohazard este o trupa americana originara din Brooklyn, New York. Este recunoscuta ca una din primele trupe care au imbinat stilul hardcore punk cu heavy metal si elemente de hip hop. Tema versurilor trupei descrie in general duritatea vietii urbane si furia si frustrarea rezultate, teme potrivite in general cu genurile hip hop si metal interpretate de trupa.

Discografie:
    Biohazard (1990)
    Urban Discipline (1992)
    State of the World Address (1994)
    Mata Leão (1996)
    New World Disorder (1999)
    Uncivilization (2001)
    Kill or Be Killed (2003)
    Means to an End (2005)
    Untitled Album (2011)
 

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje