Bere Gratis

Bere Gratis

Powered by
Last.fm

Mihai 'Mita' Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) si Marius Dobre (chitara) cantau in 1998 in trupa Ghost. Fiind in cautarea unor noi membri, celor trei li s-au alaturat Mihai 'Magga' Suciu (tobe) si Marius Mirea (chitara bass), astfel ca in luna septembrie formula era completa, iar in 1998 a luat nastere formatia Bere Gratis.

Un bun prieten al baietilor, Alexandru Catona (Cato) le-a sugerat sa adopte un nume romanesc care sa atraga publicul. A fost ales "Bere Gratis", cu speranta ca multi oameni vor veni la concerte vazand pe afis ca se da... bere gratis.

Membri:
  • Mihai "Miţă" Georgescu (voce)
  • Robert Anghelescu (clape)
  • Marian Săracu (tobe)

Colaboratori:

  • Marius "Neuro" Bob (chitară)
  • Radu Vastag (chitară bass)
Discografie:
  • De vanzare (LP, 2000)
  • Vino mai aproape (LP, 2001)
  • Acolo sus (LP, 2003)
  • Electrophonica (LP live, 2004)
  • Post Restant (LP, 2005)
  • Editie de buzunar (EP, 2006)
  • Where We Go / Rosy (EP, 2007, "Relief Studio" Fribourg, Elveţia)
  • Revoluţie de catifea (LP, 2007)
  • Vacanta la Roma (Single, 2009)
  • Live X (LP live, 2009)
  • Pe marele ecran (LP, 2009)
Site-ul oficial al trupei.

Asculta cateva dintre piesele trupei:

Poveste de oras

La tine as vrea sa vin

Ce misto

Last.fm |MusicBrainz





Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje