Beastie Boys

Beastie Boys

Powered by
Last.fm

Beastie Boys este o trupa americana de hip hop din New York. Membrii trupei sunt: Mike D Michael Diamond), MCA (Adam Yauch) si Adrock (Adam Horovitz).  Beastie Boys a fost prima trupa de rap care nu a avut membrii de culoare si care s-a bucurat de un real succes. Rap-ul lor cu influente de rock si punk a avut un mare impact asupra artistilor hip-hop, dar nu numai.

Beastie Boys au luat nastere in 1979 ca o trupa de punk numita The Young Aboriginies. In 1981 MCA s-a alaturat grupului si la sugestia chitaristului John Berry, si-au schimbat numele in Beastie Boys.

Discografie:
Licensed to Ill (1986)
Paul's Boutique (1989)
Check Your Head (1992)
Ill Communication (1994)
Hello Nasty (1998)
To the 5 Boroughs (2004)
The Mix-Up (2007)
Hot Sauce Committee, Pt. 1 (2010)
Hot Sauce Committee, Pt. 2 (TBA)

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje