BUG Mafia

BUG Mafia

Powered by
Last.fm

B.U.G. Mafia (Bucharest Under Ground Mafia) este o trupa de hip hop din Bucuresti. Este una dintre primele trupe de hip hop din Romania si sunt considerati a fi pionierii gangsta rap-ului romanesc. Trupa a luat nastere in anul 1993. Chiar daca in general muzica lor este gangsta rap, B.U.G. Mafia a dovedit de mai multe ori ca pot aduce in piesele lor si subiecte politice, cum ar fi clasa politica din Romania post-comunista, saracia sau violenta stradala. De mai multe ori s-a intamplat sa fie interzisi pe posturile de televiziune si radio, iar uneori li s-a interzis chiar sa sustina concerte - dupa primul lor concert din 1997 de la Turnu Severin au petrecut o noapte in puscarie.

Discografie:

1995 Mafia    
1996 Inc-o zi, inc-o poveste
1996 Nascut si crescut in Pantelimon
1997 Deasupra tuturor    
1998 De Cartier    
1999 Dupa Blocuri    
2000 Intotdeauna pentru totdeauna
2002 B.U.G. Mafia Prezinta "CASA"    
2003 Baietii Buni    
2006 Viata Noastra Volumul 1    
2009 Viata Noastra Volumul 2

Last.fm



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje