Anda Adam

Anda Adam

Powered by
Last.fm

Anda Adam a intrat pe scena muzicala din Romania inca de cand avea 17 ani si de atunci a fost printre preferatele multor producatori, posturi de radio si TV. Primul ei album sub marca producatorului Marius Moga a fost un adevarat hit, asa precum si piesa “Selecta” feat. Alex s-a bucurat de un mare succes. Artista si-a obisnuit fanii cu show-uri live, spectacole complete cu dansatori profesionisti si momente pline de energie, lucruri care inca o tin pe Anda Adam in atentia publicului.

Discografie:

1999- Nu ma uita feat. R.A.C.L.A
2001- Ca intre fete
2003- Doar cu tine
2005- Confidential
2009- Queen of Hearts
2010- Love on you

Asculta cateva dintre melodiile artistei:

Love on you

Madam

Nu ma uita

Last.fm



Recomandari de trupe similare

Se incarca

2 comentarii

Anda Adam
pysy deea07
#1 -

Comentariu nou

Anda Adam
UnAgentSecret
#2 -

Comentariu nou

Fail music

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje