Zece trupe mai putin cunoscute pe care trebuie sa le asculti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu stim de voi, dar noi ne-am cam saturat de radiourile care difuzeaza aceeasi muzica comerciala, cantece care nu spun mai nimic si care sunt uitate dupa ce sunt redate in exces pe posturi.

De aceea, preferam sa ascultam radio online sau sa ne abonam la grupuri de Facebook precum Nu asculta asa ceva acasa.

Pentru ca in ultimul timp am descoperit si ascultat mai multe trupe care nu sunt difuzate mai nicaieri, dar care ar merita un loc in playlistul vostru, ne-am gandit sa va prezentam cateva dintre ele.

Ce ziceti, va plac?

FFS

FFS e o trupa formata in 2015 din alte doua grupuri cunoscute: scotienii de la Franz Ferdinand si americanii de la Sparks. Franz Ferdinand sunt niste baieti din Glasgow care au dat lovitura cu melodii precum Take Me Out of Here sau Walk Away, si care, din pacate pentru noi, au scos doar patru albume in 13 ani.

Trupa Sparks canta din anul 1971 si e formata din fratii Ron si Russell Mael. In trecut, ei au facut parte din formatia Halfnelson, din care au iesit pentru a infiinta trupa in care canta si astazi. De-a lungul timpului, ei s-au declarat fani Pink Floyd, The Who sau The Kinks, pe care au incercat sa ii includa in influentele lor.

Ei isi definesc genul ca fiind o combinatie de art rock, indie rock, dance-rock si electropop.

The Preatures

The Preatures este o formatie australiana aparuta in anul 2010. Din componenta trupei se numara Isabella Manfredi (vocal&pian), Gideon Bensen (chitara+vocal), Jac Moffitt (chitara), Thomas Champion (bass) si Luke Davison (tobe).

In 2013, trupa a castigat Vanda & Young Songwriting Competition cu cantecul lor, Is This How You Feel?

Balthazar

Balthazar este un grup belgian, ce isi caracterizeaza stilul ca fiind un indie-pop-rock. Formatia e alcatuita din Maarten Devoldere, Jinte Deprez, Patricia Vanneste, Simon Casier and Michiel Balcaen.

Ei activeaza inca din anul 2004, iar de-a lungul timpului au castigat mai multe premii, cum ar fi "Humo's Rock Rally Audience award".

Insa au dat marea lovitura anul trecut, cu piesa Bunker, care a fost si este foarte apreciata de public.

MuteMath

Cei de la Mutemath au peste zece ani de cantece in rockul alternativ. Originari din New Orleans, Paul Meany, Darren King, Todd Gummerman si Roy Mitchell au si influente de soul ori rock psihedelic.

Noua ni se par foarte potriviti in spirtul Summer Well. :D

The Magic Gang

Baieti simpatici sunt si cei de la The Magic Gang, trupa aparuta in 2013. 

Angus, Jack, Kris si Paeris spun ca fac music for your mind, body, spirit & soul. Direct din New Forest!

Wild Beasts

Wild Beasts este o trupa de indie rock din Kendal, Anglia. Ei au devenit cunoscuti odata cu lansarea primului lor single, Brave Bulging Buoyant Clairvoyants in 2006. Cei patru fantastici sunt Hayden Thorpe, Ben Little, Chris Talbot si Tom Fleming.

Pana in prezent, baietii au scos patru albume: Limbo, Panto, Two Dancers, Smother si Present Tense.

Boxed In

Boxed In este numele de scena al lui Oli Bayston, un producator britanic, fost membru al trupei Keith. Primul lui single s-a intitulat All Your Love is Gone.

Revista Clash a inclus in topurile sale melodiile Run Quicker si Mystery.

HONNE

HONNE este un grup electronic-soul britanic format in 2014, la Londra. El este alcatuit din James (Producator) si Andy (vocal si producator). Primele lor doua melodii s-au numit Warm on a cold night si All in the Value.

Mating Ritual

Ryan Lawhon, membru al formatiei Pacific Air, a anuntat in 2014 ca lanseaza un proiect solo, Mating Ritual. Si bine a facut, pentru ca melodiile lui sunt de-a dreptul minunate.

Ryan e originar din Los Angeles.

Girls in Hawaii

Girls in Hawaii si boys from belgium, cam asa s-ar caracteriza trupa fondata in 2001, avand influente indie pop.

Ea e formata din Antoine, Lonel, Francois, Daniel, Brice si Boris.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje