War, prima piesa si primul clip care anunta albumul de debut al proiectului nou de muzica drum&bass, The Dream Diggers

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

The Dream Diggers este unul dintre cele mai noi proiecte de drum&bass din tara care s-a lansat recent cu piesa War, melodia ce anunta si albumul de debut al trupei.

War vorbeste despre problema din Ucraina si despre transformarea tarii intr-un teatru de razboi ca urmare a conflictului de interese intre Est si Vest.

"Am ales sa iesim cu piesa War, din cauza starii societatii in care traim. O stare de razboi continuu dominata de dorinta de inavutire rapida si prin orice mijoace. War nu este numai despre petrol sau despre vesnica lupta intre Est si Vest, este despre conflictul permanent pe care omul il are cu semenul sau", au spus The Dream Diggers.

1

Albumul baietilor se numeste Fear is a lie si fiecare piesa graviteaza in jurul acestei idei. Muzica te plimba prin genuri muzicale precum dub, dubstep, trip hop sau drum and bass pentru a exemplifica cat mai bine ideea pe care albumul vrea sa o transmita – frica de "a nu avea" mai multi bani, mai multe haine, mai multa tehnologie, mai mult, mai mult, mai mult.

War este o colaborare cu Fane si cu MC Vapsi de la trupa Basska, iar clipul este realizat de Vali Chincisan; video-ul de mai jos intareste mesajul piesei prin imagini satirice care sugereaza starea de razboi si lupta omului cu el insusi.

The Dream Diggers este un duo de producatori format din Low freq si Inward String. Cei doi produc muzica care isi are radacinile in fenomenele sociale, iar muzica lor pune in note aceste realitati.

2

The Dream Diggers & Fane ft Vapsi - War
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje