Momente din viata noastra in 5 melodii cunoscute - redactia Metropotam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca tot vine primavara peste noi ne-am gandit sa ne scuturam de toata iarna pe care am lasat-o in spate si sa ne inveselim cu un mic joc muzical.

Fetele din redactia metropotam au stat si au cautat, fiecare cate 5 melodii misto care se potrivesc cel mai bine cu viata lor.Dar jocul nu trebuie sa se opreasca aici. Daca ti se pare amuzant si interesant te asteptam in sectiunea de commenturi cu propunerile tale. Daca ai 5 melodii ce iti pot descrie viata foarte bine, le asteptam pentru o continuare a acestui articol.

Iata ce am ales noi:

Ioana S. - Momente din viata mea in 5 melodii

1. Lhasa de Sela - Anywhere on This Road

Am descoperit melodia intr-o cafenea misto din Iasi. Cateva luni de zile n-am ascultat altceva in afara de Lhasa. Ciudata trecerea de la Korn si Nightwish dar eram precum un burete, tot ce era bun si nou si interesant era ascultat pana la epuizare.

2. The Cardigans - Erase Rewind

Dupa prima dezamagire in dragoste, care s-a produs oricum mult mai tarziu decat m-as fi asteptat, haha, am trecut la The Cardigans si cand va spun ca aveam un cd-player si ca le ascultam cd-ul NON-STOP, nu mint. :)

3. Moloko - Forever More

Toata muzica care mi-a ramas in cap am descoperit-o in liceu, iar Moloko tot pe atunci. A fost o descoperire de care sunt tare mandra pentru ca a fost din greseala. O greseala frumoasa.

4. Portishead - Roads

Portishead deschide si inchide perioada aia de cunoastere din viata fiecaruia. Trip-hop a fost intotdeauna precum o rana deschisa. Pare ciudat, nu? E doar muzica dar totusi nu e. E mai mult de atat. E ca atunci cand te intinzi pe spate pe iarba si visezi cu ochii deschizi. Asta e trip-hop, asta e Portishead. Muzica trista si plicticoasa pentru oameni ciudati si frumosi.

5. Tom Waits - Jockey Full Of Bourbon

Tom Waits reprezinta o perioada tare frumoasa din viata mea, perioada in care deja eram sigura pe mine, lucrurile erau exact cum vroiam iar versurile melodiei Green Grass ar fi trebuit sa-mi fie tatuate direct in frunte, cam asa de tare imi place de acest individ.


Andreea Verde - Momente din viata mea in 5 melodii

1. blink-182 - I Miss You

Primul indragostit obsesivo-compulsiv. Liceu.

2. Placebo - Twenty Years

Am avut si eu perioada mea de Placebo-pe-repeat. Preferam varianta live a melodiei 20 years, pentru partea instrumentala din final. Inca imi place. Plus ca mi s-a parut mereu mai dragut Molko tuns scurt.

3. She Wants Revenge - Tear You Apart

Dupa ce am vazut Eternal Sunshine of the Spotless mind si Number 23, voiam sa fac un scurtmetraj care sa porneasca de la melodia asta.

4. Hooverphonic - Eden

Facultate. Ma plimbam singura pe strazi si faceam poze pe care le publicam pe blogul Strangers Photos, inspirat de filmul Closer.

5. Blue Foundation - My Day

Londra. Eram devastata. La London Tower ascultam asta pe repeat.

BONUS: Cibelle - Green Grass (Cover Tom Waits)

Cel mai suav cover dupa Tom Waits (apare si vocea lui). Si tot ce imi amintesc e ca nu reuseam sa imi dau seama ce vreau sa fac. Si ma obsedau versurile Now there's a bubble of me. And its floating in thee.


Ana Tepsanu - Momente din viata mea in 5 melodii

1. Of Monsters and Men - Little Talks (Live on KEXP)

Am ascultat pana la epuizare aceasta melodie, in timpul in care am locuit in Londra. Se potrivea pe o poveste de iubire sortita esecului.

2. Wax and Wire - Loch Lomond [HQ]

O stiu de la un el. Si m-am indragostit iremediabil de ea.

3. Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany's

Nu exista vara fara aceasta melodie. E de cantat cu voce tare la tarmul marii. Si dansat fara inhibitii.

4. OCS - Moksha

Am descoperit-o in liceu. Mi-a placut mult de tot in acea perioada. De fapt, e placut de ascultat si acum.

5. Anouk - Nobody's Wife

Inca ma face sa ma ridic de pe scaun. Am ascultat-o in special in adolescenta, dar e tare rau.

BONUS: B.U.G. Mafia - Un 2 Si Trei De 0 (feat. ViLLy)

Cu baietii astia a fost prima mea caseta. Hai e ca un clasic..woop woop!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje