Tom Jones isi lanseaza autobiografia si ii dedica un intreg capitol sotiei: "Si-a pierdut stralucirea, insa ramane iubirea vietii mele"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O autobiografie semnata de celebrul cantaret Tom Jones va fi lansata zilele acestea in State. In carte, Jones povesteste despre cele mai intime detalii ale vietii personale, printre care casnicia sa cu Melinda Trenchard.

Cei doi s-au casatorit cand aveau 16 ani, iar de atunci Linda a iertat toate aventurile si scaparile sotului. Despre ea, Tom spune:

Ea sufera de depresie de cand e tanara. Mereu a chinuit-o boala asta. Nu ii place sa iasa in oras, prefera sa stea in casa. Acum cateva zile, Robbie Williams a venit pe la noi, insa Linda a preferat sa stea in dormitor, chiar daca il cunoaste si l-a vazut de atatea ori.

Linda e dragostea vietii mele, chiar daca si-a pierdut stralucirea. Nu mai arata cum arata odinioara, dar nici eu nu mai arat ca inainte. Insa, macar fac ceva in sensul asta. Ea si-a pierdut scanteia. Cu toate acestea, avem un mariaj solid.

Despre infidelitati, cantaretul crede ca "nu a ranit pe nimeni" prin escapadele sale. O singura data, Linda s-a infuriat si efectiv l-a batut pe Jones. Acesta nu a protestat deloc si a suportat loviturile sotiei.

Jones adora umorul sotiei lui, dar si conversatiile telefonice, cand cei doi "redevin tineri".

Cand vorbim la telefon, toata depresia dispare si redevenim tineri.

Mereu rad cu ea. De fiecare data cand ma intorc dintr-un turneu, ma intreaba: ce glume bune ai auzit in ultima perioada?

Se spune ca Tom s-a culcat si cu 250 de fane pe an. Cu toate acestea, Linda ramane femeia vietii lui, celelalte fiind "doar de distractie".

Cei doi au aniversat 58 de ani de casnicie si au impreuna un fiu, Mark,  in varsta de 57 de ani.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje