Sustine proiectul Fear is a lie - cea mai proaspata colaborare de muzica si banda desenata din ultima vreme

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fear is a lie reprezinta albumul de debut al celor de la The Dream Diggers, un proiect muzical care-i implica pe LowFreq (Codin Oraseanu) – productie, synth-uri si live mixing, Inward String (Liviu Runcan) – productie, sound fx si Ciubi ( Melak Cristian) – percutie.

"Albumul este o critica audio vizuala a unei societati consumeriste ce a transformat viata intr-o goana continua dupa "mai mult", iar individul intr-un cumul de frici.

"Fear is a lie" este calatoria pe care o parcurge o persoana din momentul in care realizeaza starea in care a fost adusa de mecanismele sociale pana in momentul in care se elibereaza de frica si reuseste astfel sa se revolte impotriva acestui mecanism.

Albumul creste in intensitate odata cu fiecare piesa, discursul povestii mutandu-se de la persoana intai la persoana a treia - un joc intre parerile personajului principal si vocea naratorului care vine sa il ajute in momente de cumpana.

Fiecare piesa reprezinta un capitol din aceasta calatorie, fie ca este vorba momentul trezirii (Rise of the underground) sau de momentul in care frica este depasita (Fear is a lie) si pana in momentul in care personajul intelege nevoia de schimbare (Sound of  revolution), intreg albumul este o calatorie.

Povestea albumului si a fiecarei piesa a fost ilustrata intr-o serie de comic strip-uri de catre artistul vizual Robert Obert", ne-a spus LowFreq intr-un interviu.

In tot acest proiect, muzica s-a contopit cu povestea, asa ca a luat nastere o banda desenata facuta special pentru povestea albumului. Puteti descarca banda desenata de aici.


Sursa foto RobertObert

Unde intervii tu

Daca esti pasionat de banda desenata, atunci esti invitat sa-i sustii pe cei de la Dream Diggers si pe Robert Obert in scoaterea unui tiraj limitat de 200 de exemplare, 36 de pagini cu tot cu coperta, din banda desenata pe care o vor pune la pachet cu CD-ul original FEAR IS A LIE, deja imprimat.

Poti dona pe platforma We are here, locul unde este expus proiectul, mai ales daca esti de parere ca frica e o mincina, libertatea nu.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje