Se lanseaza abonamentele pentru primele luni ale anului 2016 la Sala Radio

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De astazi va puteti asigura un loc la cele mai frumoase evenimente muzicale ale anului 2016, la Sala Radio.

Concert de valsuri si polci, La Favorita – opera lui Gaetano Donizetti în cadrul traditionalului proiect anual de opera rara, în concert la Sala Radio, Seara Mozart sau Seara Beethoven, importanti artisti români cu o frumoasa cariera în strainatate – ca violonistul Vlad Stanculeasa, mezzosoprana Ruxandra Donose, tenorul stefan Pop - acestea si multe altele sunt evenimente la care sunteti invitati în primele luni ale noului an, la Sala Radio.

Îi veti revedea, de asemenea, pe solistii concertisti ai Orchestrelor si Corurilor Radio – Alexandru Tomescu, Horia Mihail, Gabriel Croitoru, Razvan Suma, Dana Borsan, Cristina Anghelescu – si va veti bucura, pe lânga evenimentele de muzica clasica, de concertele de jazz propuse de Big Band-ul Radio si de cele de folclor oferite de Orchestra de Muzica Populara Radio.

Pentru a va ridica abonamentele sunteti asteptati la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64.

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :
de luni pâna vineri, între orele 9.00-18.00 ;
în zilele de concert/spectacol din timpul saptamânii : 09:00-20:00 ;
în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisa sâmbata şi duminica în zilele fara concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu exceptia concertelor Orchestrei de Muzica Populara Radio.

Preţurile la abonamente (perioada ianuarie-martie 2016):

- Abonamente de acces:
- categoria I –  340 lei
- categoria a II-a - 272 lei
- categoria a III-a –  204 lei


- Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenţi)
- categoria I redus - 204 lei
- categoria a II-a redus – 163 lei


Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achizitioneaza on-line doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).
Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si la casa de bilete a Salii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a carţii de identitate. Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje