Raisa, o nouă revelație a industriei muzicale

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Raisa este cea mai nouă descoperire a industriei muzicale. Cea mai recenta piesa lansata de artista, OXIGEN, produsă în studiourile DeMoga, a strâns peste 240.000 de vizualizări pe Youtube în doar 3 luni.

Cântăreața a avut deja două colaborări cu nume de top din România.

Prima din ele este reprezentata de piesa Sticlele - produsă de către Tudor Ionescu (Fly Project) și echipa de la studioul lui. 

Raisa a avut și un featuring cu Connect-R, “Mă îmbracă în cuvinte”, care a ajuns la sute de mii de vizualizări și mii de comentarii în mediul online, în foarte scurt timp de lansare.

OXIGEN, cea mai recentă este o piesă lansată are un vibe fresh, cu un refren ușor de reținut, și transmite o stare de bine, cu iz de vacanță.

Clipul, realizat de Isabella Szanto, prezintă o poveste de dragoste, născută la o petrecere la piscină.

Multe râsete, flirturi, culoare și o piscină plină de tineri, unde cei doi se regăsesc pentru prima dată.

"Norocul meu este că am o echipă minunată de profesioniști, care mă ajută de fiecare dată să-mi îndeplinesc dorințele și împreună am reușit să facem un proiect frumos.”, a povestit Raisa.

La doar 17 ani, Raisa este o adevărată revelație a industriei muzicale, iar acesta este doar începutul. Visează la scene mari și melodii care să bucure un număr cât mai mare de oameni.

 4 comentarii

Raisa, o nouă revelație a industriei muzicale
lens
#1 -

Thailanstatin A
Thailanstatin A Thailanstatin A is a splicesosome inhibitor that acts via suppressing RNA-polymerase II. It is effective against cancers, and can be used as a payload for ADCs.
Raisa, o nouă revelație a industriei muzicale
lens
#2 -

Toyocamycin
Toyocamycin Toyocamycin is a pyrrolopyrimidine nucleoside isolated from streptomyces toyocaensis, and also an adenosine nucleotide antimetabolite.
Raisa, o nouă revelație a industriei muzicale
lens
#3 -

amine peg amine
Amine-PEG-Amine amine peg amine
Raisa, o nouă revelație a industriei muzicale
lens
#4 -

Acetyl-CoA Carboxylase
Acetyl-CoA Carboxylase (ACC) regulates the metabolism of fatty acids. This enzyme catalzes the formation of Malonyl CoA through the irreversible carboxylation of acetyl CoA. Acetyl-CoA Carboxylase

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje