Playlist pentru un weekend perfect

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Urmeaza un week-end pe care meteorologii ni l-au stricat cu tot felul de prognoze de racire a vremii si ploi. Lasam bicicletele si ochelarii de soare sa se odihneasca si scoatem la plimbare umbrelele. Si, indiferent de vremea de afara, week-end-ul vostru poate sa fie perfect daca aveti coloana sonora potrivita.

Deci, sa incepem cu piesa Tomorrow de la Nicki and the Dove.

Continuam cu un remix dupa hitul Toch, de la Shura. O piesa atat de frumoasa incat se va lumina un pic afara cand ii veti da play: 

Urmatoarea este un remix senzual, cu synthuri retro, "hand-claps" si versuri pe jumatate soptite. Un electro-pop to die for: Alpine - Hands (Goldroom remix). Facut pentru a alunga orice urma de ploaie din oras si pentru a-l umple cu sex appeal si energie pozitiva.

Hit-ul lui James Bay, Hold Back the River, poate trece drept o piesa indreptata impotriva ploii. Cert e ca o sa va umple de energie pozitiva.

Pe Clock Opera i-am vazut la Eurosonic si de atunci le urmarim fiecare miscare. Man Made este cel mai nou videoclip al lor, cu o tipa care-l imita pe Freddy Mercury si ii distreaza pe niste penisionari, cu putin ajutor de la niste clatite. Ne-a placut mult aerul de nou pe care-l respira, cu toate ca in acelasi timp este foarte retro.

Plants and Animals - Lightshow ar trebui sa fie imnul acestei primaveri. Imaginati-va doar o plimbare prin orasul scufundat in soare, cu aceasta piesa in casti si ochelarii de soare pe nas. Daca vreti sa-i cunoasteti mai bine, va lasam cu site-ul lor, noi suntem prea preocupati cu piesa lor.

Trecem un pic pe chill mode cu aceasta balada minunata, ACES - Find Me Out.

Nu stiu de ce, dar parca nu e primavara fara un cover bun. Am scotocit si am dat peste Lady Danville — Kids (MGMT cover), cu o doza de melancolie, numai buna pentru un inceput de primavara, dar pastrand si optimismul piesei originale. Ne-a placut mult, speram ca si voua.

Cu acest playlist in urechi suntem absolut siguri ca veti indrazni sa infruntati vremea urata de afara si, inarmati cu umbrele, zambete si energie pozitiva, sa aveti un week-end perfect.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje