Playlist motivational pentru antrenamentele de la sala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Internetul e mare si plin de chestii motivationale, inspirationale sau dimpotriva, lucruri care te deprima si iti scad increderea in tine.

In cazul in care in ultima vreme ai avut mai mult parte de cele din a doua categorie, atunci avem noi ce trebuie pentru a va pune pe picioare, pentru a te umple de atat de multa energie ca va trebui sa te duci la sala pentru a scapa de surplus.

Incepem cu niste hip hop, asa, mai mult de incalzire:

Cu noua piesa a lui Kanye West, grabim un pic pasul si greutatile.

Pentru a te motiva sa mai pui inca 5 kg in plus la exercitile pentru pectorali, il avem pe Wiz Khalifa, care-ti va spune sa Go Hard or Go Home:

Daca deja esti pumped si incepi sa-ti admiri bicepsi in oglinzile din sala, atunci sigur e potrivita piesa lui Meek Millsi Rick Ross:

E timpul sa-ti tragi un pic rasuflarea si sa sapi adanc dupa rezervele de energie, care sigur sunt acolo, trebuie doar sa gasesti cum sa ajungi la ele. Faci o pauza si ii lasi pe Lil Wayne si T.I. sa te motiveze un pic:

In cazul in care te bate gandul sa faci niste exercitii la sacul de box, cea mai potrivita piesa este cea de la The Game, Ali Bomaye - care in ring era strigatul de lupta al lui Muhamad Ali. 

In cazul in care muzica hip hop nu este chiar pe placul tau, ti-am pregatit si cateva playlist-uri cu alte genuri.

O compilatie de instrumentale epice:

Niste rock impachetat in adrenalina:

Sau drum and bass inspirational, care sa te ajute sa apesi pedala atunci cand simti ca nu mai ai energie:

De asemenea, iata si un clip care ne-a facut sa zambim, sa ne incarcam de energie pozitiva si sa uitam de limitele si barierele care ni se pun uneori in cale.

Cuvintele ii apartin lui Arnold Schwarzenegger si Les Brown, iar muzica ii apartine lui Hans Zimmer - Time (Karanda Remix). De asemenea, in clip apar mai multi oameni minunati, ii gasiti pe toti listati sub clip in ordinea aparitiei.

In ordinea aparitiei in clipul de mai sus:

people & escalator man
trust yourself
painter
teacher
chalkboard artist
cliff jumping
thinking outside the box
highline walking
paralympic games
open armed woman
singerNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje