O mare scena - proiectul prin care artistii care au urcat pe scena Colectiv isi doneaza muzica pentru a ajuta victimele incendiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

30 octombrie 2015 este o zi care nu va fi uitata de romani.

Tragedia petrecuta la concertul Goodbye to Gravity din clubul Colectiv a lasat rani deschise, si chiar daca 60 de suflete nu mai sunt printre noi, altele inca au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge mai departe.

Colectivul a pornit de la ideea de muzica si s-a invartit in jurul acesteia pana la final. Nenumarati artisti, atat straini, cat si romani, au urcat pe acea scena si au bucurat sute de tineri care au venit pentru o simpla noapte de distractie in club.

O mare scena este proiectul prin care o parte dintre artistii romani care au cantat in Colectiv au ales sa-si doneze muzica pentru a ajuta victimele si familiile lor.

Fiecare dintre voi isi poate downloada compilatia unde veti gasi artisti precum Silent Strike, Coma, Suie, raku, Luna Amara sau Macanache, iar ideea este sa faceti un troc, mai exact o donatie in schimbul acesteia.

Colectiv_OMareScena_instagram_Formatii.jpg

Manifesto-ul paginii exprima scurt si la obiect ideea care conteaza:

"Colectiv a fost casa muzicii alternative, un loc construit pe schimbul dintre artisti si fani, in care fiecare tabara a oferit tot ce-a avut mai bun celeilalte, acelasi schimb care a tinut in viata o cultura. Prin Colectiv, cele doua tabere au devenit una singura. Acum, aceasta tabara continua sa ofere tot ce are mai bun acelora dintre noi care au nevoie de ajutor. Artistii care au urcat pe scena Colectiv le doneaza acestor oameni bunul lor cel mai de pret – muzica.

Cu ajutorul vostru, incercam sa strangem fonduri pentru cei raniti in incendiul din 30 octombrie. Credem ca fiecare fapta buna atrage dupa sine o alta. Prin urmare, noi, artistii, va oferim spre download gratuit acest material muzical comun, cu rugamintea de a duce si voi mai departe aceasta initiativa, facand o donatie pentru cei care au acum nevoie de sprijinul nostru.

Donatiile se pot face in conturile Fundatiei Estuar cu referinta #SCENACOLECTIV. De aici, banii vor merge mai departe catre victime si familiile lor."

Asadar, la final de zi, artistii fac o fapta buna, publicul face o fapta buna si, pas cu pas, speram ca victimele, dar si familiile acestora, sa aiba parte in continuare de un ajutor #colectiv.

Colectiv_OMareScena_instagram_Logo.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje