Nou clip Sia, alaturi de Maddie Ziegler - "The Greatest", un tribut adus victimelor din Orlando

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sia a revenit in atentia noastra cu un clip la piesa "The Greatest", un tribut adus victimelor din Orlando.

Piesa este facuta alaturi de Kendrick Lamar (desi versurile sale nu apar in video), iar imaginile sunt un omagiu pentru cei care si-au pierdut viata in urma impuscaturilor din Pulse Nightclub, in iunie, din Orlando, Florida.

3.jpg

Regizat de Sia si Daniel Askil, cu o coregrafie realizata de Ryan Heffington, clipul o are pe talentata Maddie Ziegler in rol principal, asa cum am vazut-o si in videoclipurile - "Chandelier," "Elastic Heart," "Cheap Thrills" si "Big Girls Cry."

2.jpg

Clipul incepe cu un ecran negru pe care sta scris - #WEAREYOURCHILDREN.

O vedem apoi pe Ziegler in timp ce-si pune vopsea de sub ochi (ca si cum ar fi plans curcubee sau ar fi gata de lupta); este inconjurata de copii care stau nemiscati si incepe sa tipe (desi nu se aude) pentru a-i trezi pe cei din jur.

1.JPG

Se pare ca acei copii reprezinta victimele masacrului - "49 de dansatori pentru 49 de vieti pierdute", asa cum au spus cei de la revista Attitude.

Faptul ca acest clip este privit ca o dedicatie nu este deloc un lucru neobisnuit pentru Sia. Dupa impuscaturile tragice, artista a dedicat piesa "Titanium" celor din comunitatea LGBTQ; pe masura ce canta versurile - "You shoot me down, but I won’t fall, I am titanium" - a fost coplesita de emotii si a dus foarte greu melodia la final.

4.jpg

Rezultatul reprezinta una dintre cele mai emotionante prestatii artistice ale cantaretei.

Revenind la "The Greatest", Sia inca nu a facut niciun comentariu, dar a dat un share articolului de pe Vulture care spune despre video ca este "haunting tribute to Orlando."

Pe noi ne-a coplesit. Voua cum vi se pare?

5.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje