Mesajul artistei Patti Smith catre tinerii din intreaga lume

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un scriitor sau orice alt artist nu se poate astepta ca oamenii sa il primeasca cu bratele deschise, stiti, am inregistrat albume care pareau sa nu fie ascultate de nimeni - asa isi incepe Patti Smith discursul dedicat tinerilor studenti.

pati.jpg

Adunati pe o pajiste, in cadrul festivalului de literatura Louisiana care a avut loc la Muzeul de Arta Moderna rock-starul-fotografa-poeta Patti Smith a vorbit cu tinerii si le-a dat sfaturi, in stilul sau caracteristic: poetic, direct, brutal si plin de viata.

pati2.jpg

"Build a good name. Keep your name clean. Don't make compromises, don't worry about making a bunch of money or being successful. Be concerned about doing good work. Protect your work and if you build a good name, eventually that name will be its own currency. Life is like a roller coaster ride, it is never going to be perfect. It is going to have perfect moments and rough spots, but it's all worth it" le spune Patti Smith tinerilor.

Iata 6 minute care trebuie vazute. Iar pentru cei carora le-am starnit curiozitatea, aveti la final intregul interviu, de 1 ora si 11 minute.

Patti Smith, nascuta pe 30 decembrie 1947 este o poeta americana, cantareata, visual-artist, care a devenit cunoscuta in 1975 ca o reprezentanta de seama al curentului punk rock, prin albumul Horses. (Citeste mai multe despre ea)

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje