Marissa Nadler, concert în premieră la București

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Artista americană Marissa Nadler va concerta pentru prima dată la București, marți 24 septembrie, de la ora 20, la Control Club. Apreciată pentru vocea sa de mezzo-soprană și stilul dream folk inconfundabil, cantautoarea vine în România în turneul de promovare a celui mai recent album, For My Crimes. 

Pasionată de muzică și artă încă din adolescență, Marissa Nadler este o prezență activă pe scena muzicală din Boston, de la începutul anilor 2000, având în palmares opt albume de studio. Cel mai recent, For My Crimes (Sacred Bones Records / Bella Union, 2018), este rezultatul unor explorări artistice curajoase, fiind co-produs de Lawrence Rothman și Justin Raisen (care a mai lucrat și cu Angel Olsen, Kim Gordon sau Charli XCX).


Foto: Ebru Yildiz

Noul album emană energii feminine puternice, datorită unui line-up de excepție: Angel Olsen, Kristin Kontrol (Dum Dum Girls) și Sharon Van Etten – backing vocals, Mary Lattimore la harpă, Patty Schemel (Hole) la tobe, Eva Gardner la bas, în timp ce multi-instrumentista Janel Leppin este responsabilă de aranjamentele orchestrale. Toate aceste artiste fac din For My Crimes un album dinamic, cu o atmosferă intimă, iar vocea hipnotizantă a Marissei Nadler – lipsită aproape cu totul de efecte – se află în centrul fiecărei piese.

Schimbând repertoriul, Droneflower – album lansat în aprilie anul acesta, de Marissa Nadler în colaborare cu Stephen Brodsky (Cave In, Mutoid Man) – este o creație tentaculară, un război al contrastelor, între întuneric și lumină, trecut și prezent, real și imaginar.

Marissa Nadler – Blue Vapor

 

Concertul Marissa Nadler de la București este organizat de Control Club și Liveland. Facebook event.
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și partenerii Eventbook: eventbook.ro/partners.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje