Lorde a facut un cover dupa melodia Retrograde a lui James Blake - VIDEO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lorde, pe numele ei adevarat Ella Yelich-O'Connor, este o tanara de 16 ani care a reusit in ultimul an sa fie o prezenta constanta si de succes in peisajul muzical international.

Artista isi scrie singura versurile si muzica, de la varsta de 13 ani, dar abia dupa ce si-a lansat albumul de debut Pure Heroine, ea a reusit sa trezeasca interesul multor iubitor de pop/rock din toata lumea.

Noi ne-am declarat deja fani ai adolescentei originare din Noua Zeelanda, asa ca suntem mereu cu ochii pe ea pentru a vedea ce a mai scos nou si demn de impartasit si cu voi.

Dupa succesul pe care l-a avut la cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy 2014, Lorde s-a intors acasa, unde a sustinut un concert live in Auckland.

In timpul show-ului, dupa ce a interpretat o selectie de cover-uri, ea a cantat si piesa Retrograde a lui James Blake.

Mai mult, pentru a-si arata recunostinta pe care o poarta fanilor sai din Noua Zeelanda, ea a cumparat o pagina din New Zealand Herald in care a scris de mana un sir de multumiri adus suporterilor sai de acolo.


Sursa foto

Lorde a demonstrat ca nu este doar o tipa talentata, dar si cineva care nu uita de unde a plecat, in ciuda succesului pe care l-a dobandit intr-un timp destul de scurt.

Va lasam si pe voi sa vedeti clipul de mai jos si sa ne spuneti, in sectiunea de comentarii de mai jos, daca va place sau nu.


Sursa foto

 

Lorde - Retrograde (James Blake cover) 29/01/14


James Blake 'Retrograde'

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje