Lana Del Rey dezvaluie tot: "M-am culcat cu multi barbati din industrie"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lana Del Rey a provocat agitatie in industria muzicala, in clipa in care a lansat piesa controversata F****d My Way Up To The Top. Melodia face parte de pe noul album al artistei, Ultraviolence, iar Lana a admis ca exista un adevar in versurile piesei.

Del Rey recunoaste ca a facut sex cu foarte multi barbati din industrie, insa asta nu a ajutat-o in cariera.

Elizabeth Grant, pe numele ei real, a spus celor de la Complex: "Stii, m-am culcat cu multi barbati din industrie, dar niciunul nu m-a ajutat cu albumele mele. E chiar enervant".

Lana a fost logodita cu rocker-ul Barrie-James O'Neill si a avut aventuri cu barbati precum Marilyn Manson, Asap Rocky si chiar Axl Rose.

"Imi place iubirea fizica. Cum pot sa spun asta fara sa fac o prostie? Imi place dragostea tangibila si pasionala. Pentru mine, daca nu e atractie fizica, nu sunt interesata. Totul este extrem de greu, din fericire, dragostea chiar este distractiva", a mai spus Lana.

Mai mult, in timpul interviului, Lana a vorbit si despre viciile sale: "Fumatul este unul dintre ele. Cafeaua si zaharul. Trebuie sa beau 13 cani pe zi. Este pacat pentru sanatate, deoarece multe lucruri minunate se intampla la o cafea cu niste tigari. Multe cantece minunate au fost scrise".


Sursa foto

Fucked My Way Up To The Top

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje