Lacul Morii din Bucuresti, eroul central al noului album Dekadens in Wonderland

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trupa Dekadens lanseaza albumul Dekadens in Wonderland pe 15 martie la Clubul Taranului, asa cum v-am anuntat.

Povestea se duce dincolo de muzica, iar fotografiile folosite pentru promovarea albumului (care contine piese acustice din live-uri) se duc in zona de basm.


Foto: Andreea Retinschi

Sick fairytale, Alice in Wonderland, De ce doi iepuri?, Lacul Morii (Ciurel) pierdut intr-un cer intunecat sunt cateva din elementele pe care am vrut sa le detaliem, inainte de marea lansare.

Andreea Verde, colega noastra si solista Dekadens: "M-am imbracat in rochia LaChatterie care a fost cusuta pe mine in ziua sedintei foto, baietii au avut costume de la Florin Dobre, iar capetele de iepure au devenit deja faimoase pe facebook. Ah, avem si un cal, care a aparut ulterior la ultimele repetitii ->

...A fost o zi extrem de friguroasa, ne-am apropiat iar de hipotermie ca atunci cand am filmat videoclipul piesei Fix Me Up. De fapt, Lacul Morii este eroul central. Iar noi suntem Wonderland dupa ce Alice s-a trezit. Nu suntem in varianta Lewis Carroll, nici in filmul lui Tim Burton, cum am mai fost intrebata. Suntem in regia Andreei Retinschi, cu o coloana sonora semnata Dekadens."

Asa ca am pornit in cautarea fetei cu parul rosu, Andreea Retinschi, care sa ne lamureasca. Insa era in drum spre Deva, iar semnalul se pierdea. Am intrebat-o cum sa procedam: "Las pozele sa vorbeasca de la sine. Si ne vedem la lansare."

Bine, Andreea Retinschi, nu uita ca ne-ai promis un interviu mai amplu pentru Metropotam. Te iertam de aceasta data.


Coperta albumului

Cei din trupa au mai povestit: "Vom trimite cd-ul in mai multe colturi ale lumii. Deja au ajuns cateva in Polonia, America si Franta. Vrem ca oamenii sa vada coperta si sa se intrebe Asta e din Romania? Vrem sa ducem povestea de pe Lacul Morii mai departe. Cine stie, rad ei, poate insulita va deveni un obiectiv turistic, daca cineva se va ocupa de amenajarea ei."

Avem si un video de la filmari. In rest, ne vedem sambata, pe 15 martie, la concertul lor.

Discografie
• A Dekadens State of Mind (Decembrie 2007, VDV music) – demo.
• Kill and Tell (Iunie 2008, Roadrunner Music)
• City of Paper (Octombrie 2010 autoprodus)

Dekadens in Wonderland - Making Of


Dekadens - Fix me up


Dekadens - Violets constelation

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje