Judith Hill la Jazz Nouveau

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vocalista americană Judith Hill va deschide sezonul de toamnă al seriei Jazz Nouveau din Control Club, pe 24 septembrie, cu primul său concert în România.

33304107_381478749015320_7763160233697869824_n.jpg

Judith Hill a colaborat cu John Legend, cu Stevie Wonder, Anastacia, Rod Stewart, Robbie Williams, Mike Oldfield sau Josh Groban. Nicio colaborare nu i-a adus însă atât de multă notorietate și bucurie profesională ca cea cu regretatul muzician Prince.

Acesta a decoperit-o prin intermediul unui interviu televizat în care Hill visa cu ochii deschiși să lucreze cu idolul său, a sunat-o personal a doua zi, și s-a oferit să-i producă un album. Rezultatul s-a numit Back in Time, discul de debut din 2015, înregistrat în legendarul studio Paisley Park.

Anul acesta, artista își va lansa al doilea album, Golden Child, material pe care îl va prezenta și în București, în cadrul turneului european de promovare.

Judith Hill ( voce, chitară, pian), Tony Maiden (chitară) Peewee Hill (chitară bas), Michael White (tobe), Michiko Hill (clape), Myra Washington (backing vocals) vor susține primul lor concert în România, la Jazz Nouveau în Control Club pe 24 septembrie, ora 20’00.

Accesul publicului se face de la ora 19’30.
Biletele costă 70 de lei și se pot cumpăra online pe www.eventbook.ro
 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje