Gift of Hope, balada pe care a compus-o RZA in memoria lui Nelson Mandela

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

RZA a lansat un nou cantec Gift of Hope in memoria lui Nelson Mandela. Este o balada unde artistul canta despre perseverenta si ambitia de face ceva pentru cei din jur.

"Am fost inspirat si am compus o noua melodie. Sursa mea de inspiratie a fost Nelson Mandela si experienta de la Gang Related. In timp ce eram pe platourile de filmare mi-am dat seama ca fiecare avem radacini diferite, dar cand e vorba de un proiect comun nu mai exista bariere si se naste prietenia...Asa se formeaza micro societatile, care fac parte din macro societate....Si asa individul pune deoparte interesul propriu pentru a contribui la cel general. Asa cum a fost si Nelson Mandela. Cat timp va ganditi la astea va las sa ascultati Gift of Hope", este mesajul transmis de RZA.

De asemenea, dupa ce a aflat ca Paul Walker a murit,  RZA a intrat in studio unde a inregistrat cantecul Destiny Bends pe care i l-a dedicat actorului, care i-a fost prieten. Melodia o poti asculta aici.

Nelson Mandela a murit pe data de 5 decembrie 2013. Ca sa intelegi de ce RZA il considera un om extraordinar citeste lista cu cele 10 lucruri pe care nu le stiai despre Nelson Mandela.

Asculta Gift of Hope in video-ul de mai jos.

Sursa foto, sursa thumb

RZA - Gift of Hope
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje