EROS - debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Labelul independent The Sound of Art to Come prezintă EP-ul EROS, debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci. Albumul este realizat în colaborare cu producători internaționali: Transglobal Underground, Prince Fatty, și locali, Marius Costache & Lil Obeah. Acesta este un proiect artistic de muzical și de arte vizuale și conține melodii în genurile Lovers Rock/Nü-Dub, iar colajele sunt realizate de artistă.

Albumul EROS a fost lansat la label-ul indie The Sound of Art to Come din București, la cărei co-fondatoare este Cristiana Bucureci. Pe album artista a colaborat cu artiști și muzicieni din Marea Britanie și România: Horseman aka Winston Williams la tobe și percuție, Hamid Mantu & Tim Whelan, duo-ul principal din colectivul Transglobal Underground, la producție și sunete, Leon Lotoțchi la Theremin, Prince Fatty la producție cu echipa sa de muzicieni de studio și Marius Costache de la Studio148 și Lil Obeah de la Sound of Art to Come pe producție și sunete.Se poate asculta și cumpăra pe Bandcamp: https://cristianabucureci.bandcamp.com/album/eros

Cristiana Bucureci realizează o performanță unică, un debut muzical pentru ringurile de dans unde se ascultă muzică indie și în același timp continuându-și cariera de artist de colaje cu o direcție și un concept nou: juxtapunerea dintre mitologie, modă și terapie sonoră.

În Universul Cristianei, muzicienii Nouvelle Vague și Solange sunt alăturați artistelor de colaje Hannah Höch și Linder Sterling. Cristiana explorează granițele Pop Art și Pop Culture cu propria sa viziune. Ca și director artistic și artist vizual pentru toate albumele și materialele lansate la casa de discuri Sound of Art to Come, Cristiana a realizat peste 20 de coperți pentru EP-uri, LP-uri și single-uri.

Conceptul albumului este dezvoltat în jurul muzicii dub și colajelor, iar stilistic se încadrează la Lovers Rock/ Nü-Dub, un sunet cu influențe caraibiene, dar păstrând o paletă și o viziune sonoră paneuropeană. EP-ul conține patru versiuni ale cântecelor:
• Can’t Get You Out Of My Head de Kylie Minogue transformată într-o melodie downtempo cu vocalize visătoare
• The Model de la Kraftwerk a fost re-ajustată în stilul electro-dub cu versuri noi în română (o nouă poveste de dragoste sarcastică despre viața în cluburile de noapte din București)
• În Interior de la Implant Pentru Refuz a fost reinterpretată cu influențe baroce italiene și Theremin
• Nightcall a lui Kavinsky, de pe coloana sonoră a filmului Drive cu Ryan Gosling, este în viziunea Cristianei o baladă introvertită și lentă, în direcția opusă față de originalul franțuzesc melancolic, dar care umple ringul de dans.
Acesta este un EP pentru fanii lui Jane Birkin, Grace Jones, Debbie Harry, Nouvelle Vague, Solange, Hollie Cook, Jain și Carla Bruni, dar nu numai.

Colajele care ilustrează EP-ul EROS sunt realizate de artista română, Cristiana Bucureci. Artista a debutat cu arta colajului în 2016, prin seria Loud Blood Youth, în colaborare cu o trupă locală de electro-fusion. Colajele ei sunt pașaportul către o dimensiune futurist-decorativă, fiind realizate în tehnici mixte, atât digitale, cât și cut & paste. Artistul a expus la Tel Aviv, Romanian Design Week, București, Timișoara, Cluj și Iași. Portofoliul ei este pe instagram.com/cristiana_bucureci.
Eross EP - SoAC02 - februarie 2022

Produs de Transglobal Underground, Prince Fatty, Marius Costache și Lil Obeah
Cu contribuția artiștilor și muzicienilor Horseman alias Winston Williams, Hamid Mantu & Tim Whelan alias Transglobal Underground, Leon Lotoțchi.
Invitați speciali: Octavian Soviany pe Interior
Masterizat de Marius Costache la Studio148

 7 comentarii

EROS - debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci
lens
#1 -

buy Recombinant Ani s 3
Recombinant Pha v 3 was expressed in E.coli or Yeast with His tag. buy Recombinant Ani s 3
EROS - debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci
seooo
#2 -

seo
I am amazed by how amazing Caldwells' services are. They got the best price in the market and high quality products. https://caldwells.com/interior-doors them through this link.
EROS - debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci
lens
#3 -

Replicon formation-related proteins expression
Replicon is a fragment that starts from a DNA replication origin during DNA replication, and is finally completed by the replication fork started from this origin. The unit of DNA that can replicate independently is called a replicon Replicon formation-related proteins expression
EROS - debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci
lens
#4 -

Seco-Duocarmycin SA
Seco-Duocarmycin SA is a cytotoxic agent, used as the cytotoxic component in antibody-drug conjugates. Seco-Duocarmycin SA
EROS - debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci
lens
#5 -

DM4-SPDB ADC
DM4 with a reactive linker SPDB, which can react with antibody to make antibody conjugate. DM4 can bind to tubulin at or near the vinblastine-binding site. DM4-SPDB ADC
EROS - debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci
geowgweoqw
#6 -

Hybridoma Cell Culture
Hybridoma Cell Culture - Creative Bioarray has many years of experience in culturing hybridoma cells for the production of specific antibodies. With advanced hybridoma platform and screening technique, as well as accumulated experience in cell culture and antibody engineering, we are dedicated to providing high quality and stable hybridomas cell lines to meet your specific requirements of research or manufacturing.
EROS - debutul artistei audiovizuale Cristiana Bucureci
sfsf
#7 -

Poly(Dimethylsiloxane), Carboxydecyl Terminated,15 - 30 cSt
Poly(Dimethylsiloxane), Carboxydecyl Terminated,15 - 30 cSt Alfa Chemistry offers an extensive catalog of materials in a wide range of applications. Products listed on our website are either in stock or can be resynthesized within a reasonable time frame. In-stock products can be shipped out within 3-5 business days upon receipt of customers' purchase order.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje