Deck Sounds - cea mai noua platforma destinata muzicii live din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Deck Sounds, cea mai noua platforma destinata muzicii live, isi deschide seria party-urilor cu unul dintre cele mai fresh nume ale undergroundului: Elliphant, pe 25 ianuarie 2014, in Atelierul de Productie!

Deck Sounds a fost conceputa conceputa special pentru a oferi tinerilor romani acces la o serie de artisti straini care au reusit sa starneasca atentia publicului din intreaga lume si care nu ar trebui sa lipseasca in acest moment din playlist-ul celor care sunt la curent cu tot ce este nou si cool in muzica indie si electro.

Dupa cum va spuneam, Elliphant este primul nume care deschide seria party-urilor Deck. Originara din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscuta in aprilie 2012, odata cu lansarea single-ului Tekkno Scene ce a marcat debutul sau pe scena suedeza.


Sursa foto 1, 2

Elliphant a devenit rapid unul dintre cei mai exotici noi artisti ce intrau in playlisturile cluburilor din Marea Britanie. In cateva luni, insa, piesele sale aveau sa rasune si dincolo de Ocean, odata cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records – Sony Music Entertainment.

Primul single lansat in State, Music is Life, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa contagioasa castigand tot mai multi adepti. „Uluitor” (NME), „neobisnuit de captivant” (The Guardian) sunt doar cateva dintre reactiile jurnalistilor straini care vorbesc despre „tupeul muzical” al tinerei suedeze, al carei sound „vine parca din viitor” (Pitchfork).

Versuri abstracte si ritmuri nebunesti care instiga la dans, miscari senzuale si o energie molipsitoare pe scena fac din Elliphant o prezenta care creeaza dependenta. Cu o cariera desfasurata fast forward in decurs de un an, Elliphant si-a lansat in 2013 primul album, A Good Idea, material ce include colaborari cu Diplo, Dr. Luke, Niki & The Dove, Erik Hassle si Ras Fraser Jr.


Sursa foto 1, 2

De altfel, artista este considerata unul dintre cele mai reusite proiecte muzicale in care Diplo s-a implicat, fiind totodata un exponent semnificativ al muzicii suedeze, alaturi de MØ si Icona Pop.

Serile Deck vor incepe cu nume locale ce fac cinste brandului romanesc, trupe si DJ ce pot oricand sa reprezinte cu seama scena autohtona si pe alte meleaguri, daca nu au facut-o deja.

Ei sunt cei care vor fi responsabili sa introduca publicul in vibe-ul Deck. Iar lor le vor urma “strainii”: indie, alternative sau electro, artistii care au reusit deja sa starneasca interesul radiourilor, organizatorilor de concerte, realizatorilor de topuri – acele nume care se regasesc deja pe afisele marilor festivaluri.


Sursa foto

Party-ul ce va avea loc pe 25 ianuarie 2014, in Atelierul de Productie, reprezinta asadar debutul seriei de evenimente Deck Sounds, care vor aduce si in cluburile bucurestene artisti internationali care sunt deja “the next best thing”!

Biletele pentru prima editie Deck Sounds costa 40 de lei in pre-sale si pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro. In seara evenimentului, la intrare, acestea vor fi disponibile la pretul de 50 de lei. Ne vedem acolo?

Elliphant: Music Is Life

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje