Cum aratau fetele din Spice Girls cand si-au lansat primul album si cum arata in prezent

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In noiembrie 2016 se vor face 20 de ani de cand fetele de la Spice Girls revolutionau industria muzicii pop si-si lansau primul album. A trecut ceva vreme de atunci, au ramas in relatii bune, insa fiecare a luat-o pe drumul ei.

Iata o scurta comparatie intre look-ul lor de atunci si cine sunt artistele in prezent.
Bonus: cateva fun facts despre trupa!

13.jpg

Ginger Spice: Geri Halliwell

1.jpg 2.jpeg

Fun fact: Single-ul lor de debut "Wannabe" a fost inregistrat si produs in mai putin de o ora. Fetele s-au implicat in scrierea de versuri.

Plus de asta, erau la un pas sa se numeasca Spicy Girls, dar au renuntat la idee atunci cand au descoperit ca exista un site porno cu acest nume.

Sporty Spice: Mel C

3.jpg 4.jpg

Fun fact: Mel C, Mel B, Geri Halliwell si Victoria Beckham au dat auditii separat in 1993, asta dupa ce au vazut un anunt postat in revista The Stage.

Chiar daca au dat probele separat, ele se cunoasteau, deoarece mergeau mereu la aceleasi auditii impreuna.

Baby Spice: Emma Bunton

5.jpg 6.jpg

Fun fact: Ea nu a fost un membru oficial al grupului, ci a inlocuit-o pe Michelle Stephenson (ea a parasit grupul din cauza unui caz de boala in familie si a faptului ca voia sa mearga la facultate). Cand Bunton s-a alaturat celorlalte fete, ele se numeau Touch.

Scary Spice: Mel B

7.jpg 8.jpg

Fun fact: Nu fetele si-au dat poreclele, ci le-au primit de la un editor al revistei Top of the Pops, in urma unui material despre ele.

Posh Spice: Victoria Beckham

9.jpg 10.jpg

Fun fact: Victoria nu-l stia pe David la acea vreme, ci i-a fost prezentata de catre managerul trupei, Simon Fuller (mare fun al lui David).

Bonus: Versul "zig-a-zig-ah" l-a inlocuit pe cel original "shit and cigars" care semnifica modul in care fetele vad un barbat care imparte aceeasi baie cu ele si care fumeaza tigari in acelasi timp. Va imaginati cum ar fi sunat hit-ul cu versurile de mai sus?

12.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje