Cum arata cei doi artisti de la Daft Punk fara masti - FOTO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Baietii de la Daft Punk (Guy-Manuel de Homem-Christo si Thomas Bangalter) sunt un adevarat fenomen, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca reprezinta unul dintre cele mai de succes proiecte de muzica electronica din istorie (si din vanzarile de albume) - sau de faptul ca au plecat acasa cu foarte multe premii Grammy la editia din 2014.

Un alt element pentru care cei de la Daft Punk sunt cunoscuti este legat de mastile lor si faptul ca nu apar niciodata fara ele.


Sursa foto

Pentru ca si-au dorit ca muzica lor sa fie cea care atrage atentia, cei doi s-au gandit sa-i ceara ajutorul lui Tony Cardner, specialist in efecte vizuale.

Apropo de asta, va invitam sa cititi si evolutia si povestea din spatele costumelor celor doi francezi, dar sa vedeti si pictorialul inedit cu Milla Jovovich si Daft Punk despre Digital Love.

Intelegem motivatia pe care ei au avut-o si de ce au ales sa ramana in umbra, in timp ce au pus muzica lor pe primul plan, dupa cum bine au spus si ei: "Nu credem in star system. Noi vrem sa ne concentram pe muzica. Daca ne dorim sa ne cream o imagine, aceasta trebuie sa fie artificiala. Aceasta combinatie ne ascunde fizic, dar ne arata perspectiva noastra despre star system. Nu este un compromis".

Cu toate astea, nu putem sa nu fim curiosi, mai ales cand fotografiile cu cei doi din prezent sunt extrem de rare.


Cei doi in adolescenta - Sursa foto

Majoritatea imaginilor in care apar sunt din tineretile lor, insa am reusit sa gasim pe (almighty) internet cateva fotografii (relativ) recente cu muzicienii, pe care ne-am hotarat sa le impartasim cu voi.

Acestea fiind spuse, sa ne intoarcem la muzica lor, nu?Sursa foto 1, 2 (Bangalter)

Rare = DAFT PUNK face - real full unmasked interview 1995 - visage decouvert sans masque


Daft Punk - Instant Crush ft. Julian Casablancas

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje