Cum a ajuns Bono, solistul U2, pe lista ”Femeia Anului” a revistei Glamour

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Solistul U2 este primul barbat care ajunge pe lista ”Femeia Anului” a revistei Glamour. Da, ati citit bine. Acesta se afla pe aceeasi lista cu gimnasta olimpica Simone Biles, cele trei fondatoare ale miscarii Black Lives Matter si Nadia Murad, nominalizata la Premiul Nobel pentru Pace dupa ce a reusit sa fuga de sub robia ISIS.

bono-1478019092-640x426.jpg

Motivul pentru care Bono se afla pe lista este campania lui recenta ”Poverty is Sexist”, conceputa pentru a sprijini cele mai sarace femei din lume. Femeilor li s-a facilitat accesul la mancare, apa curata, educatie si servicii de sanatate, dar si la drepturi civile si protectie impotriva violentei sexuale.

Cu siguranta nu merit aceasta distinctie, dar sunt recunoscator pentru premiu, e o sansa pentru activismul meu legat de egalitatea dintre sexe, care nu se poate realiza decat daca femeile sunt lasate singure. Suntem responsabili pentur aceasta problema, asa ca trebuie sa gasim solutii.”, a declarat Bono pentru revista Glamour.

640.jpg

Mistourile nu au intarziat sa apara, dar mai putin din cauza faptului ca un barbat este pe lista ”Femeia Anului”, ci din faptul ca Bono nu pare sa scape nicio ocazie pentru a mai primi inca un premiu.

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje