Cronica de atmosfera Electric Castle partea a II-a: Ploaia revine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Colegele noastre Verde si Andra au plecat in 2016 spre Electric Castle.
Fetele au mers cu "trenul petrecerii" pana acolo si ne vor tine la curent cu tot ceea ce se intampla pe parcursul evenimentului.

Prima zi de Electric s-a sfarsit deosebit de poetic si iertator. Concertul Sigur Ros a insuflat celor prezenti armonie si multa deschidere catre experiente si expunere la tot ceea ce are festivalul de oferit, iar ploaia s-a sfarsit odata cu ultimele strigari ale lor.

Lumea a petrecut pe Gramophonedzie si French Fries, s-a incalzit cu Tatratea si vremea a parut pentru o clipa sa aiba rabdare si sa fie in party mood.

Urmatoarea zi a inceput pe aceleasi vibe-uri bune, am avut ocazia sa incercam si alte van-uri de la Food Court si printre cele mai deliciose experiente strict clujene, au fost Wok 'n Roll si Donuteria. Am incercat Spicy Indian Rolls 15 lei si Noodles cu Pui 20 de lei, portii imense si bine condimentate.  

13681071_1027998823981526_4093077269900343397_n.jpg
Sursa Foto

Festivalul a pregatit multe activitati de zi, gandite pentru soare, pentru cei cu pofta de aventura, dar si pentru cei mai mellow.

Activitatile erau gratuite, mai putin plimbarea cu balonul, pentru care trebuia sa cumperi 5 Aperol Spritz.

All fun and games, pana cand a inceput ploaia.

Cu toate astea, fanii nu si-a pierdut din drive, fiind inca alimentati de experienta ploii blande de la Sigur Ros si au dat tot la Enter Shikari, care le-au oferit un moment memorabil.

65cb67bc-19df-40ec-bf6e-c5948d2ff2a3.jpg

On the Romanian side, Argatu a demonstrat din nou ca are o prezenta pe scena, care ii face si pe cei mai retinuti sa dea tot ce pot, iar spre finalul concertului a dat publicului un taste dintr-un nou proiect, wait for it ...de DnB si a fost primit excelent.

A plecat de pe scena cu un memorabil "Pa" spus mai degraba "PPPHAAAH!" din toti plamanii, pe care l-am repetat apoi intre noi de fiecare data cand ne luam ramas bun de la cineva, citandu-l pe Argatu.

cf69c6a3-9a35-43bd-8ca7-d86a8cf7e1fb__1_.jpg

Treptat, oamenii de la concerte au inceput sa se adaposteasca prin putinele locuri acoperite.

Fanii hardcore si cei mai rezistenti au putut tine petrecerea pana dimineata, dar cei care s-ar fi bucurat, in conditii cat de cat mai blande, de concerte, au fost nevoiti sa se retraga.

40b8f369-6c5c-4b5a-997f-24768d66d622.jpg

Optimismul si vibe-urile bune de 'suntem toti prieteni; s-au transformat in 'bai ai grija pe unde mergi', '#**!' si oamenii au devenit din ce in ce mai recalcitranti si frustrati.

Intregul peisaj s-a schimbat brusc. Noroiul si molozul s-au transpus in atitudinea oamenilor care deveneau din ce in ce mai nervosi si mai agresivi.

S-a putut observa diferenta de atitudine dintre cei care aveau cazarea in Cluj, care ajungeau mai pe seara pentru concerte si plecau apoi la o cazare uscata si cei care au stat la camping, cu adevarat in cadrul festivalului. Funky Fresh vs Down si angoasat.

Cu haine ude pe care nu puteai sa le usuci decat a doua zi, la soare, daca aveai noroc.

Ploaia a inceput devreme, cei din organizare au facut eforturi evidente sa tina situatia sub control cu fan, placi de lemn, dar natura a castigat si domeniul a capatat o dimensiune apocaliptica si claustranta, unde doar cativa isi gaseau loc de apost.

Elliphant si Skrillex au avut un talent deosebit de a motiva oamenii sa ramana in priza, dar multi au povestit ca, desi au luat parte la concerte, nu s-au putut bucura cu adevarat de ele si ca de multe ori au iesit din starea data de muzica, din cauza vremii si a frigului.

God is An Astronaut si Bastille au inchis cumva cercul, in ultima zi, imblanzind vremea si castelul, lasand in urma un Electric Castle pasnic.

6e4ff529-1402-43de-a2e9-c3b7891b20b8.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje