Concerte mari pe care le asteptam in Bucuresti pana la final de 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Finalul lui 2014 ne asteapta cu mai multe show-uri, din punct de vedere muzical - fie ca e vorba de artisti oldschool sau cei care vin pentru prima oara in Romania, fanii de muzica live au de unde alege.

Noi am adunat pentru voi concertele importante la care puteti sa mergeti pana la final de 2014. Voi la care dintre muzicienii de mai jos veti merge?

Daca mai aveti sugestii sau completari le asteptam cu drag in sectiunea de comentarii de mai jos.

Chet Faker - 2 noiembrie

Artistul australian Nick Murphy, cunoscut sub aliasul Chet Faker, va concerta pe 2 noiembrie la Palatul Ghica intr-un show live sustinut de un sonor electronic.

Abia asteptam sa-l vedem live!

Armin van Buuren - 8 noiembrie

Armin van Buuren se intoarce in Romania dupa 6 ani cu cel mai mare show al sau.

Legendarul DJ vine cu o echipa de peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati si dansatori pentru "Armin Only Intense".

Show-ul va fi prezentat pe 3 scene, pentru 6 ore complete, la Romexpo.


Sursa foto

Jack White - 9 noiembrie 2014

Artistul va sustine un concert in Bucuresti la data de 9 noiembrie 2014, in Pavilionul Central de la Romexpo!

Concertul de la Bucuresti promoveaza cel de-al doilea album lansat de Jack White, Lazaretto, pe 10 iunie 2014. Albumul s-a vandut in 138.000 de copii in prima saptamana.

Sarah Brightman - 13 noiembrie

Soprana va concerta la Sala Palatului, intr-un show ce face parte din turneul pe care artista il va desfasura in aceasta toamna in Europa.

Sarah va urca pe scena alaturi de orchestra sa, alcatuita din 30 de muzicieni.

Albumul Dreamchaser este inspirat din antrenamentele cantaretei pentru misiunea in spatiu, caci planuieste sa inregistreze un cantec in spatiu.


Sursa foto

Vienna Classic Orchestra - 3 decembrie

Traditia vieneza de concerte de Craciun continua cu invitati speciali din capitala austriaca: Vienna Classic Orchestra, 3 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 20:00.

Orchestra este formata din artisti tineri aspiranti, de diferite naționalitati si cu un scop comun - pentru a stoca si transmite frumusetea muzicii clasice.

Toate aceste talente sunt completate in Viena si au jucat ca Filarmonica din Viena, si in orchestre mai mici din intreaga lume.


Sursa foto

Indila - 7 decembrie 2014

Cantareata de origine franceza, cunoscuta pentru hit-ul Derniere Danse, va sustine la Sala Palatului doua concerte in Bucuresti, pe 7 decembrie, incepand cu orele 16:00 si 19:00.


Sursa foto

2Cellos - 8 decembrie

Pe 8 decembrie 2014 sa nu va faceti planuri pentru ca, incepand cu ora 19.30, Sala Palatului ii va gazdui pe nebunii muzicieni de la 2Cellos.

Celebrul duo de violoncenisti promite un show in care barierele dintre genurile muzicale vor deveni inexistente.

Experienta live va fi intregita cu o dimensiune vizuala prin prezenta ecranelor mari care vor conferi o imagine de ansamblu a scenei intregii sali.

Tudor Gheorghe - 22 decembrie

Tudor Gheorghe continua traditia spectacolului - manifest "Degeaba", cu o reprezentatie speciala ce va avea loc pe 22 decembrie la Sala Palatului.

Artistul revine de aceasta data cu un repertoriu imbogatit, adaptat noilor elementele instalate in peisajul politic autohton, un spectacol unic, imperial prezentat in maniera sa inconfundabila alaturi de orchestra simfonica alcatuita din peste 70 de instrumentisti desavarsiti, un grup coral si o trupa rock.

Bonus:

Stefan Banica Jr. - 12 si 13 decembrie

Banica Jr. revine pentru al 13-lea an cu seria celebrelor sale concerte de Craciun.


Sursa foto

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje