Concert Turetsky Choir si Soprano - Unity Songs (acces gratuit)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sâmbătă, 26 iunie, începând cu ora 19:30, vocile celebrilor muzicieni ruși TURETSKY CHOIR și SOPRANOvor răsuna în Piața Unirii din Cluj-Napocaîntr-un concert impresionant care face înconjurul lumii - „UNITY SONGS”.

La acest eveniment, spectatorii beneficiază de acces gratuitîn baza locurilor rezervateonline pe Eventim.roși prin respectarea regulilor și condițiilor impuse de autorități cu privire la organizarea și desfășurarea evenimentelor în aer liber(detaliate mai jos).

Concertul avea o durată de o oră și jumătate și vacuprinde cele mai îndrăgite melodii din repertoriul muzicii rusești: de la preferatele tuturor, precum „Katyusha” și „Smuglyanka Moldavanka”, până la muzica legendară „Alarm Bells of Buchenwald” sau „What Do You Know About War”. De asemenea, în semn de apreciere pentru țara gazdă a evenimentului, artiștii vor interpreta și melodii în limba națională.

„UNITY SONGS”, proiectul realizat de Guvernul Moscovei susținut de Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse și de Fundația Caritabilă „Common Cause”, are ca scop păstrarea legăturii dintre timpuri și generații.Primul concert a avut loc pentru prima dată, la Moscova - Poklonnaya Hill, în 2015, la celebrarea a 70 de ani de la victorie, eveniment la care au fost prezenți peste 100.000 de spectatori. În perioada 2017-2019 proiectul „Unity Songs” s-a desfășurat în 14 țări și 17 orașe de pe două continente și s-a bucurat de prezența a peste 1.000.000 de spectatori și 15.000.000 de telespectatori online.

Artiștii notează că reprezentațiile din acest an sunt speciale. „Muzica vindecă! În ciuda faptului că la concerte majoritatea spectatorilor poartă măști, le vedem în continuare reacția - prin ochii lor, prin gesturi și aplauze. Simțim reciprocitate. Cu toții avem nevoie de acest elixir! ”- mărturisesc soliștii Corului.

TURETSKY CHOIR este primul grup vocal din lume a cărui rază vocală se întinde pe patru octave și jumătate. Cu un repertoriu variat și o energie incredibilă, artiștii fascinează audiența prin ușurința cu care trec de la un stil muzical la altul,  de la muzica clasică la rock, de la pop la operă sau chiar de la jazz la marile hituri. Până în prezent au avut peste 6000 de apariții pe scenă, concertele fiind întotdeauna sold-out, și au în repertoriu peste 1000 de compoziții muzicale. Fiecare concert este un eveniment excepțional, un spectacolde cea mai bună calitate.Polifonia, dialogurile vocale, scenografia neobișnuită și dansurile artiștilor sunt unice.

Din componența grupului fac parte muzicieni desăvârșiți precum:  Alex Alexandrov - bariton dramatic, este, de asemenea, asistent coregraf. Multe dintre momentele de dans din concertele corului au fost puse în scenă cu ajutorul lui; Evgeny Kulmis este poet și basso profondo, vocea de bas subtip cu cea mai mică gama vocală; Evgeny Tulinov - tenor dramatic, artist emerit al Federației Ruse și dirijor de cor;Mihail Kuznetsov - tenor altino, artist emerit al Federației Ruse;Oleg Blyahorchuk, tenor liric, instrumentist (pian, chitară, acordeon, melodica);Igor Zverev – bas;Boris Goryachev - bariton liric;Konstantin Kabo - bariton tenor;Vyacheslav Fresh - contra-tenor.

TURETSKY CHOIR a fost înființat de maestrul dirijor și tenor rus Mihail Turetsky, în anul 1990, debutând cu muzică liturgică și populară evreiască în sălile filarmonice din Tallinn și Kaliningrad. De atunci, au adăugat în repertoriu și alte genuri muzicale precum operă, muzică spirituală, folk și muzică pop, în 10 limbi diferite. În anul 2002, fondatorul grupului, Mikhail Turetsky a fost decorat de președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru pentru realizările sale în domeniul artelor, fiindu-i acordat titlul de „Artist emerit al Federației Ruse”.

Conceptul și performanța unică a soliștilor TURETSKY CHOIR stau la baza succesului lor mondial. Pe tot parcursul lor artistic au cucerit cele mai mari săli de concerte, precum Palatul Kremlin, Royal Albert Hall din Londra, Carnegie Hall din New York și alte peste 100 de săli din alte țări. 

SOPRANO - combină toate tipurile de voci muzicale feminine, de la cea mai înaltă (soprană) la cea mai joasă (mezzo). Fiecare solistă are propriul stil de canto: de la genul de muzică academică la folk și de la pop la jazz. Artistele grupului SOPRANO cântă, de asemenea, la diferite instrumente muzicale (vioară, saxofon, clape), a cappella și cu acompaniament instrumental (pian, chitară, tobe). A fost ambasador muzical al celor mai mari evenimente sportive internaționale, precum Formula 1 Grand Prix Russian Sochi Race, meciurile internaționale de fotbal, un turneu anual internațional de hochei pe gheață „Cupa Canalului One”, etc., unde au avut misiunea reprezentativă importantă de a cânta imnul oficial al Rusiei.

CONDIȚII DE ACCES - CONCERT „ UNITY SONGS”
Concertul „UNITY SONGS” se va desfășura sâmbătă, 26 iunie 2021, de la ora 19:30, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. În conformitate cu regulile și condițiile actuale, impuse de pandemia virusului Covid-19, organizatorii vor asigura măsurile de igienă și distanțare.

Accesul publicului în locație se va face, în limita locurilor disponibile, între orele 18:00 – 19:30, pe baza invitației electronice obținute în urma rezervării efectuate pe Eventim.ro și, prin prezentarea unui document din care să reiasă că este respectată una dintre condițiile de mai jos:
• vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2 (10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
• rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;
• rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 72 de ore;
• persoane care se află în perioada cuprinsă între a-15-a și a 19-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
• minorii vor fi exceptați de la prezentarea acestor dovezi medicale, dar cei cu vârsta de peste 5 ani vor fi obligați să poarte mască;4 comentarii

Concert Turetsky Choir si Soprano - Unity Songs (acces gratuit)
cocacola
#1 -

Comentariu nou
This is a great article. I like this topic. This site has a lot of advantages. I found many interesting things from this site. It helps me in many ways. Thank you for re-posting this post. among us
Concert Turetsky Choir si Soprano - Unity Songs (acces gratuit)
geometrydash
#2 -

Re: Telemedicine App Development
Thanks for sharing this information. I really like your blog post very much. You have really shared an informative and interesting blog post with people. geometry dash
Concert Turetsky Choir si Soprano - Unity Songs (acces gratuit)
zoanisland
#3 -

Este atât de minunat
Este atât de minunat, am crezut întotdeauna că oamenii, care își postează soluțiile pe forumuri sunt ca niște sfinți. Ocie Byrne
Concert Turetsky Choir si Soprano - Unity Songs (acces gratuit)
geowgweoqw
#4 -

transferosomes
transferosomes - Since the inception of Creative Biolabs, our research and service capacity has expanded to the entire new drug discovery and development pipeline, including early discovery, preclinical testing, process development, cGMP manufacturing, phase 1-III clinical trials.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje